2

Z.Xhelal Mziu

Kryetar i Bashkisë Kamëz

Të nderuar qytetarë të Bashkisë së Kamzës, Mirësevini në faqen tonë të internetit!
  Lexo të plotë

Qëndroni në kontakt me ne

Ndërtimi i këtij portali u mbështet nga UNDP

undp
13.12.2018
Qëllimi kryesor i këtij projekti është të kontribuojë në uljen efekteve të krizës ekonomike përmes ngritjes së kapaciteteve të të rinjve dhe në përforcimin e dialogut ndërinstitucional midis sistemit të edukimit publik e privat dhe bizneseve...
13.12.2018
Janë drejt përfundimit punimet për ndërtimin e rrugës “Konferenca e Mukjes” në Babrru-Kodër, e cila përbëhet prej dy segmentesh, përkatësisht me gjatësi 1810 metra linearë dhe 650 metra linearë. Investimi i Bashkisë Kamëz në këtë projekt ka një rëndësi të madhe, si ekonomike ashtu edhe sociale. Ajo ndikon në qarkullimin e lirë të automjeteve dhe të njerëzve, duke lehtësuar lëvizjen e komunitetit në atë zonë, duke e lidhur atë me zonat e tjera të Paskuqanit dhe të Kamzës...
12.12.2018
Vijon puna e Ndërmarrjes së Pastrim-Gjelbërimit për mirëmbajtjen e varrezave publike të qytetit. Si një nga detyrat funksionale të kësaj ndërmarrjeje, përkujdesja për këtë shërbim vjen bashkë me rritjen e përgjegjësisë së punonjësve dhe strukturave të saj. Gjatë kësaj periudhe, punonjësit e Ndërmarrjes së Pastrim-Gjelbërimit kanë qenë të angazhuar për mirëmbajtjen e të gjitha varrezave. Veçanërisht kjo punë është përqendruar në Njësinë Administrative të Paskuqanit...
12.12.2018
Çdo ditë që kalon, shënon investime të realizuara nga Bashkia Kamëz, tërësisht me fondet e veta dhe asnjë qindarkë nga qeveria...
11.12.2018
Ndërtimi i rrugës “Kaltërsia” nga Bashkia Kamëz përbën një rritje të standardit të infrastrukturës urbane të qytetit...
 
Buxheti 2018
kerkese_ankese e-pjesmarja legislacionism binjakezime
Vendimet e Këshillit Bashkiak
Kalendari i aktiviteteve
Projekte